3ο Πανελλήνιο         Φεστιβάλ Παιδικών   Θεατρικών Ομάδων                                  

 

 

 

find us on facebook

Follow us on instagram

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων

Τετάρτη 12 Ιουνίου, 05:00 - Κυριακή 16 Ιουνίου, 21:00

 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων

ΘΕΣΣτιβαλάκι

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» και το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης  διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων «Θεσστιβαλάκι», το οποίο έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι από την Τετάρτη 12 έως  την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και θα πραγματοποιηθεί στο «Ανοιχτό Θέατρο του πάρκου της Νέας Ελβετίας» και στο «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε την χαρά να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε παιδικές θεατρικές ομάδες όλης της Ελλάδας. Η πρόσκληση αφορά παιδικές θεατρικές ομάδες πολιτιστικών και μορφωτικών συλλόγων, θεατρικών εργαστηρίων καθώς και οποιουδήποτε άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα που δεν είναι σχολείο. Η κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση της επιλογής της διάρκειας 10΄- 60΄. Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλικία των παιδιών που θα συμμετέχουν να είναι 6-12 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τα γραφεία του συλλόγου Λυρικός Μικρός Πλανήτης Βασιλίσσης  Όλγας 285 Θεσσαλονίκη (περιοχή Αιγαίου), τηλ. 2310 407 433 ή ηλεκτρονικά στο email: thesstivalaki@gmail.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων. Καταλυτική ημερομηνία υποβολής: Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Σκοπός μας, το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων «Θεσστιβαλάκι» να διευρυνθεί με πανελλήνιες προσκλήσεις σε παρόμοιες θεατρικές ομάδες, αλλά και ομάδες του εξωτερικού, καθώς και να εμπλουτιστεί με ανταλλαγή επισκέψεων και συμμετοχών.

Στόχος του Πανελληνίου Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων «Θεσστιβαλάκι» είναι να φέρει κοντά τις παιδικές θεατρικές ομάδες, να δοθεί βήμα στην επικοινωνία, τη δυνατότητα συζήτησης και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από θέατρο και το παιδί με την ενεργή παρουσία φορέων του πολιτισμού σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Τετάρτη 12 Ιουνίου, 05:00
Τέλος:
Κυριακή 16 Ιουνίου, 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,